Banán alkat: így öltözz nőiesen modell alkatoddal!

Banán alkat: így öltözz nőiesen modell alkatoddal!

2020. július 26. 23:00:00

Sokféleképpen nevezik: oszlop, téglalap, vagy épp banán testalkat. A lényeg ugyanaz, mutatjuk, hogyan hozd ki a legjobbat belőle.

Sokféleképpen nevezik: oszlop, téglalap, vagy épp banán testalkat. A lényeg ugyanaz, vállaid és csípőd egyenlő szélesek, derekad vonala egyenes. Sokan úgy gondolnak a banán testalkatra, mint kevésbé nőies, inkább fiús alak, pedig ha ez a típusod, gyönyörű, törékeny alkatod van. Ráadásul a modellek többsége is hozzád hasonló váll-csípő arányokkal rendelkezik.

 

Amire az öltözködésnél érdemes figyelned, hogy lágyítani, kerekíteni kell a vonalaidat, és derekat varázsolni. Ezt alakkövető, de nem alakra simuló ruhákkal, lazán hordott övekkel, és trükkös kiegészítőkkel tudod a legkönnyebben elérni. Az idei nyár fodros trendje például épp Neked kedvez.

Anyagokban is lágy esésű, finom darabokat keress, hogy fokozd a feminin jelleget. Mintákban szintén lágy, virágos és pöttyös az ideális. Lássuk az alapdarabok mentén milyen további tippek segítenek Téged egyenes alkatod lágyítására.

 

Nadrágok banán testalkatúaknak

Bővülő szárú nadrágok, behúzásokkal ellátott nadrágok szépen megtörik egyenes alakodat. A lényeg, hogy érjen a bokádig, különben olyan hatást kelt arányos lábaidon, mintha kinőtted volna. A farmerek, leggingsek hátsó zsebekkel ellátva pedig optikailag formásabbá varázsolják fenekedet.


Forrás: 40plusstyle.com

 

Szoknyák, ruhák banán alakúaknak

A pliszírozott szoknyák talán legtökéletesebben a Te testalkatodon állnak. Ugyanígy a tüll szoknya és a magas derekú, A-vonalú szoknyák is segítenek derekat varázsolni és a csípődet szélesíteni. Ha elegánsabb alkalomra keresel stílusos ruhát, Keira Knightley inspirálhat a derékvonal szabásban és mintával való kiemelésére.


Forrás: Pinterest


Ideális bikini banán alkatra

Talán ez a testalkat típus az, amelyiken mindegyik bikini jól áll. Emiatt használd ki a lehetőséget, és tűnj ki egy merészebb bikinivel. Az idei bikinitrendek közül a fodros bikinik (felül, alul, mindenhol fodros) és az egyvállas fürdődresszek a legjobb választás a banán alakra.

 

Forrás: Pinterest


Kiegészítők banán testalkatúaknak

Lágy övek nem szorosra húzva, de lazán követve derekadat tudnak segíteni egyenes sziluetted megtörésén. Ékszerekben bátran válassz túlzóan nőies, színes, nagy méretű bizsukat. Táskából lágy, kerekebb formát követő az ideális oszlop alkatod ellensúlyozására.

Forrás: Pinterest


Borítókép: Pinterest

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában