Francia manikűr, ahogy JLo és Bella Hadid is hordja

Francia manikűr, ahogy JLo és Bella Hadid is hordja

2020. június 06. 21:08:19

A klasszikus francia manikűrt sem kerüli el, hogy újra gondoljuk az idei szín- és körömforma trendek alapján. Főleg, hogy világsztárok is ezt hordják most.

Kevés olyan festésmód van a körömdivatban, ami ennyire nagy múltra tekint vissza, mint a francia manikűr. Eredetileg a körmök egészségességét volt hivatott kiemelni, ahol a köröm egészséges rózsaszín, a körömvég pedig erős fehér a maga természetes módján.. A kétezres években még minden körmös szalonban a legtöbbet rendelt fazon volt. Aztán jöttek a metál színek és a bizarr formák, majd a többszínű és geometriai mintás körmök, és a francia manikűr háttérbe szorult.

Majd elérkezett 2020, és néhány híresség a vörös szőnyegről úgy gondolta, leporolja ezt a körömstílust. Hogy kik? Például Jennifer Lopez, aki edzéshez választott nemrég egy visszafogott manikűrt, vagy a topmodell, Bella Hadid, aki viszont egy látványosabb verzióját viselte, hosszú körmökkel.

 

A francia manikűr idei reneszánsza nem egyszerűen felélesztette, de új élettel is megtöltötte ezt a fajta lakkozást: idén nagy trendje van a fordított francia manikűrnek, és a többszínű változatoknak is. Ráadásul a körömhossz is számtalan további variációt rejt. Az alábbi összeállításban garantáltan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb francia manikűr variációt.

 

Az idei körömszínek és formák itt is visszaköszönnek. Remekül működnek a francia manikűrön a nude. a pasztell, illetve a vidám nyári színek is mindenféle kombinációban. Ideális az ezzel való kísérletezésre az ovális és mandulaformájú köröm is.


 

Ha hosszú a körmünk, a klasszikus francia manikűrt feldobhatjuk egy második körívvel.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💎

Park Eunkyung (@nail_unistella) által megosztott bejegyzés,


A rövid körmökön pedig extra hangsúlyt tehetünk a végére egy sötét színnel.Ha négyzetformára reszelt a körmünk a francia manikűrt dobjuk fel csillámokkal, glitterekkel.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

좋아하는것다넣어보기😍

UNISTELLA TREND NAIL /유니스텔라_네일 (@unistella_kr) által megosztott bejegyzés,


Az igazi újdonság a baby boomer köröm, azaz ahol a választó vonal elmosódik, füstös hatású francia manikűr, amely igazán jól hordható elegáns alkalmakhoz is.De a legnépszerűbb idén mégis a hosszú, hegyes körömre felvitt francia manikűr. Célszerű itt is füstös hatást választani, hogy ne legyen aránytalanul hangsúlyos a körömvég.Forrás: grazia.it

Borítókép: Instagram

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában