Ezek a karkötők a nyár sztárjai

Ezek a karkötők a nyár sztárjai

2020. július 15. 14:00:00

Elhoztuk az idei nyár legnépszerűbb karkötőit, amik a te szívedbe is biztosan belopják majd magukat.

2020 nyarát (kisebb túlzással) állíthatjuk, hogy uralják a karkötők. De melyek azok a darabok, amikért mindenki odáig van?

karórákkal ellentétben a karkötők ezen a nyáron nagyon letisztultak maradtak, így remekül kiegészítik egymást az órákkal. Azonban, ha nem szoktál karórát hordani, akkor se csüggedj! Ezeknek a daraboknak éppen az a különlegességük, hogy sokféleképpen variálhatóak, hordhatóak és önmagukban is megállják a helyüket. Egyszerűségük miatt számtalan ruhával viselhetőek, a sportosabb outfitekkel is épp olyan jól mutatnak, mint egy elegánsabb ruhával.

A letisztult vonalat apró minták és gyöngyök képviselik, illetve idén a karkötők mellett a karpereceknek is nagyobb szerepet szántak az ékszerkészítők. A karperecek és a gyöngyös karkötők már régóta a kedvencek közé tartoznak, de most élik igazán reformkorukat, hiszen az emberek előszeretettel hordják is őket.


Az idei trend különlegessége a karkötők mennyiségében rejlik. Ez elsőre furcsán hangozhat, pedig csupán csak arról van szó, hogy olyan több darabos szettekben árulják őket, amikben mindegyik karkötő máshogy néz ki, mégis passzolnak egymáshoz. Hogyan? Az alapszínük ugyanolyan és a minták témája is megegyezik. Persze ezzel is túlzásba lehet esni, figyeljünk oda az összhatásra: ne tegyünk fel egyszerre túl sok darabot - maximum öt-hat vékonyabb karkötőt válasszunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában