A legelőnyösebb fürdőruhát keresed? Segítünk!

A legelőnyösebb fürdőruhát keresed? Segítünk!

2020. július 23. 22:45:00

Az egyrészes, "alakbarát" fürdőruhák az idei nyár slágerei. Megmutatjuk, milyen a felhozatal!

A vízparti vakációk célja a pihenés és a kikapcsolódás, ezért egy pillanatig sem szabad azon agyalnod, jól mutatsz-e a fürdőruhádban. Talán a tökéletes darab megtalálása időbe telik, ám ha végre a birtokodba kerül, megváltozik az életed. Tudjuk, ez a kijelentés erős túlzásnak hangzik, de hidd el, egy minden szempontból előnyös fürdőruha csodákat művel az önbizalmaddal!

Egyrészes álom

Ma már senki nem a 90-es évek úszódresszeire asszociál, amikor az egyrészes fürdőruhákról van szó. Napjainkban nagyon divatosnak számít ez a vízparti viselet, már csak azért is, mert mindenki megtalálhatja az alakjához illő darabot. Akár filigrán alkatú nő vagy, akár nőies idomokkal áldott meg a sors, ne gondold, hogy számodra nem létezik az "igazi"!

A fodrok, a keresztirányú csíkok, a színeket trükkösen kombináló colour blocking csupán néhány azon trükkök közül, amelyeket alkalmazva a tervezők elérik, hogy a fürdőruha viselője elégedetten feszítsen a strandon. Egyes darabok alakformáló tulajdonságokkal rendelkeznek, és speciális anyagból készülnek, hogy megfelelő tartást biztosítsanak.

Szerencsére hatalmas választék áll rendelkezésre színes, divatos egyrészesekből, unalmasnak tehát egyáltalán nem nevezhető a felhozatal. Íme egy kis ízelítő!

Körte alkatúaknak: Aszimmetrikus

Kismellűeknek: V-kivágás

Ha általában nem egyezik a bikinid alsó és felső részének mérete: Állítható

Nagyobb mellű nőknek: Merevítős megoldások/ vastagított mell alatti rész


És végül, ha eltakarnád a pocakod: Magasderekú


Forrás: goodhousekeeping.com

Képek: asos.com

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában