Íme a 2020-as év legtrendibb karórái

Íme a 2020-as év legtrendibb karórái

2020. július 14. 23:20:00

Nézd meg milyen trendeket érdemes követni idén, ha karórákról van szó! Mi változott a tavalyi divathoz képest?

Ha karórákról van szó, akkor az alapdarabok mindenképp a fekete, az arany és az ezüst színű órák. Ezekhez csatlakozott tavaly a fehér és a rozé arany szín is. Mind az öt szín elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének és remek kiegészítők lehetnek számos ruhaösszeállításhoz, hiszen ezek a színek szinte mindenhez illenek.


Az igazán népszerű karórák 2020-ban inkább azok, amikben van valami extra és különleges. Ezért is olyan népszerűek ebben az évben a cserélhető pántos karórák, a különböző karkötő-óra kombinációk és mintás számlapos karórák. Tehát idén nem a színre koncentráltak a tervezők és a különféle divatházak, hanem arra, hogy minden órában legyen valami kis csavar. Emellett rengeteg letisztult karóra is piacra került, ezekhez gyakran karkötőket párosítottak, ezzel vezettek be egy elegánsan vagány összhatást a hétköznapi karóra viseletbe. A cserélhető pántos óra talán az egyik legsokoldalúbb változat, ugyanis korlátlan számban variálható darabról van szó. Mindenki az aktuális hangulatához és szettjéhez illő órát választhat, úgy, hogy csupán egy másik pántot tesz fel az óra lapjára. A mintás számlapos karórák pedig magukért beszélnek. Szintén megtartották az elegáns vonalat és feldobták azt különböző mintákkal - legtöbbször az állat- és a növényminta jelenik meg ezeken az órákon.


Szín tekintetében csak találgatni lehet, hogy melyik lesz a legkeresettebb idén. A tavalyi évben a korall rózsaszín órák fogytak a legnagyobb számban, mindenki ezt a színt kereste. Ez nem is csoda, hiszen ez volt 2019-ben az év színe. Mivel 2020-ban a klasszikus kék az év színe, így a tervezők arra számítanak, hogy nagyon népszerűek lesznek majd a kék karórák.

A galériában még több különleges órát találsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában