2020 nyár körömtrendjei

2020 nyár körömtrendjei

2020. május 12. 18:06:07

Tejes és bézs árnyalatok, nyarat idéző színek és klasszikus kedvencek az idei körömtrend palettán. 2020-ban eljött az idő, hogy szabadjára engedjük fantáziánkat a körmeinket illetően. Lássuk az inspirációkat!

2020-ban eljött az idő, hogy szabadjára engedjük fantáziánkat a körmeinket illetően. Az idei nagy kedvencek a tejes és bézs árnyalatok, nyarat idéző és klasszikus színek, formában rövid ovális, és hosszú mandula alakú. Hála az otthon is könnyen használható gél lakkoknak, az eredmény hosszan kifogástalan marad anélkül, hogy körmöshöz kelljen mennünk töltésre. Ha még távoli a következő időpontunk a körmösünkhöz, nézzünk körül bátran a social mediában vagy a neten ötletekért és inspirációért. Mi is hoztunk pár tippet, ami hasznos lehet.

Használjunk gél lakkot

A hagyományos vagy extragyors körömlakk helyett használjunk inkább gél lakkot. Bár elsőre bonyolultnak tűnik a felszerelések miatt (UV/LED lámpa), de megéri beruházni, hiszen a gél lakk akár 30 napig is bírja, korrekció is könnyen elvégezhető reszeléssel, vagy a lenövés befedésével. Így összességében időt és pénzt is spórolhatunk. A körmök hossza és formája pedig lakkozás után is formálható.

Ápoljuk körmeinket rutinszerűen

Hogy gél lakkunk sokáig ragyogjon használjunk kézkrémet rendszeresen, illetve vehetünk speciális körömágyápoló olajat.

Válasszunk színt a 2020-as trendeknek megfelelően:

Rózsaszín, nude, bézs

Idén rózsaszínt, a tejes árnyalatokat és a bézst ajánlják a szépségipar trend teremtői. Használhatjuk önmagukban is, ha a szolidabb megjelenés áll hozzánk közelebb, de bátran kiegészíthetjük flitterrel, strasszal vagy csillámmal otthon is egy vakmerőbb hatásért.

Azúrkék, homokszín, sárga

Természetesen idén sem kell lemondanunk a tengert és napsütést idéző igazi nyári színekről sem. Ezek pasztell és krémes árnyalatai köszönnek vissza az idei körömdivatban is.

Klasszikus vörös és dark hatás

A klasszikus és extravagáns színek évszaktól függetlenül is megállják helyüket. Nem csoda, hogy a 2020-as nyári körömtrendek között is megtaláljuk őket. Ha már belejöttünk az otthoni gél lakkozásba, kísérletezhetünk bi- és multicolour változatokkal Fekete, fehér, lila, szürke színekkel. A klasszikus vörös körmeinket pedig formájában újíthatjuk meg: rövid, ovális vagy hosszú, mandula alakúra reszelve.

Készen állsz az inspirálódásra? Lássunk néhány 2020 nyári modellt galériánkban!

Forrás: grazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában