2020 női fürdőruha trendek

2020 női fürdőruha trendek

2020. május 05. 20:00:00

Itt május, vele együtt pedig a jó idő és a napsütés is megérkezett. Hamarosan nyitnak a strandok is, nézzük meg mibe menjünk.

A kifutókon idén a neutrális színek és a minták voltak a meghatározó trendek, nincs ez másképp a fürdőruháknál sem. Ahogy egész évben, úgy nyáron is a nude / pasztell színek, a növényminták, az állatminták és a pöttyök lesznek a nyerők. Persze ez nem azt jelenti, hogy a klasszikus fekete, fehér fürdőruháktól meg kell szabadulni, hiszen ezek sosem mennek ki a divatból és természetesen egy előnyösen csíkozott bikini is telitalálat lehet. De egyre többen keresik a különlegesebb darabokat, még a nyaraláshoz is.

Fazonok terén pedig visszatértek az egyrészes fürdőruhák tehát egyre nagyobb teret kapnak a bikinik mellett. Persze ma már itt nem a hagyományos / régi módi úszódresszre kell gondolni. Most ha meg halljuk hogy egyrészes fürdőruháról van szó egészen extrém darabok juthatnak eszünkbe. Mint például egy átlapolós, egy hátul nyitott, egy mélyen dekoltált vagy akár egy oldalt kivágott. Mindezek mellett még mindig megtalálhatóak a visszafogott, egyszerűbb darabok is, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő fürdőruhát.

Emellett idén is hódítanak a magasított alsó részes bikinik és az egyre különlegesebb strandruhák is. Legyen az csipke, horgolt, fekete, fehér vagy színes mindenféle megtalálható a nyári divatban, a strandokon vagy akár még fesztiválokon is. Vannak olyanok is akik csak szimplán egy nyári ruhára veszik rá a kimonószerű strandruhákat, így teszik színesebbé és egyedibbé az outfitet. Ma már ezekből is rengeteg féle, fajta létezik ha olyat szeretnénk ami lengébb és a parton sétálva tökéletes vagy olyat amiben akár egy étterembe is beülhetünk strandolás után, akkor ilyet könnyen vásárolhatunk már szinte bármelyik webshopban vagy áruházban.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában