Fehér táskák minden mennyiségben

Fehér táskák minden mennyiségben

2020. június 28. 23:25:29

A nyári táska divat messze nem csak a strandtáskát jelenti. A 2020-as nyár trendje a "total white", mutatjuk is a fehér táskákat minden mennyiségben.

Megjelenésünk sikere gyakran jobban múlik a kiegészítőkön, mint magán a ruhadarabon. Ez nyáron sincs másként. A legkézenfekvőbb kiegészítő (szó szerint), ami emelheti szettünk fényét, a táska.

A nyári táska divat természetesen nem azt jelenti, hogy egész nyáron szalma cvekkert vagy strandtáskát kell hordanunk. Gyakorlatilag az összes klasszikus táska típusnak készül nyári változata. Hogy ezek miben különböznek? Ahogy az lenni szokott, elsősorban színben, de gyakran felhasznált anyagban is „nyáriasításra” kerülnek, és jellemző egy-egy divatmotívum, ami a ruhakollekciókkal harmonizál.

 

Az idei nyár legnagyobb táska trendje a „total white”, vagyis az abszolút fehér szín. Minden nagy divatház felsorakozott a frissítő fehér szín mögé, nincs más dolgunk, mint az alkalomhoz illőt választani.

Lazább nyári öltözékhez, mint például a farmershort blúzzal, egy minden ízében nyári rafia vagy hálós táskát válasszunk. Virág- és növénymintás szoknyákhoz, vagy animalier ruhákhoz egyszerű fehér bőrtáskát ajánlunk. Elegáns megjelenést igénylő estekhez egy fehér clutch vagy klasszikus láncos válltáska tökéletes kiegészítő.


A lenti képgalériában bemutatjuk a 2020-as nyári szezon legnagyszerűbb fehér táskáit. Kedvünkre válogathatunk a klasszikus bőr válltáska (Zara, Saint Laurent), kézi táska (Liu Jo, Gianni Chiarini), shopper bag (Guess), clutch (Gucci) vagy extra nyári hangulatú fonott vagy hálós táskák (Mango, Stella McCartney, Prada, Miu Miu) között.

És egy extrán trendi idei darab: a gyöngyökkel varrt táska. Összeállításunkban mi egy mini kézi táskát hoztunk (& Other Stories).

Forrás: grazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában