Ezek az idei nyár legszebb napszemüvegei

Ezek az idei nyár legszebb napszemüvegei

2020. június 16. 10:00:57

Füstös lencsék, természet ihlette színek, fémes hatás. Mutatjuk a legnagyobb márkák idei kollekciójának legszebb darabjait.

A nap elleni védekezés régóta az emberi kultúra része. Az erős napsütésben való látáson korábban életek is múltak - mint például az ókori római légió katonái esetében, akik szintén használták már a napszemüvegek elődjeit. Az üveglencsés verziók végül Kínából terjedtek el. Az idők során alapos átalakuláson mentek keresztül, és a napszemüveg manapság már ugyanannyira fontos a megjelenésünk szempontjából, mint  a szemünk védelme miatt. Utóbbi érdekében válasszunk mindig megfelelő UV-szűrővel ellátott, jó minőségű napszemüveget. Jó minőségből is választhatunk elérhető árú, trendi darabokat.


Az egyik legnépszerűbb dizájn a pilóták napfényvédelmére kitalált, cseppformájú lencséjéről ismert aviátor napszemüveg. Ez a klasszikus forma idén nyáron is hódít. Ami viszont ebben az évben más, az a fémes hatás és természet ihlette tónusok: terrakotta, homok, rozsda színektől az olyan nemesfémes hatásig, mint az ezüst és arany.

 

A fém duplahíd főszerepet kap az idei Bottega Veneta, Alexander McQueen, Gucci, Ray Ban és Saint Laurent kollekcióiban. Míg a Loewe színes bőrbetéttel ad még vadabb hatást az idei napszemüvegeinek.

 

Idén is maradnak a klasszikus, füstös lencsék, illetve az extrém megjelenés híveinek sem kell nélkülözniük a tükrös lencséket.

 

Lássuk a 2020-as nyár legtrendibb napszemüvegeit a legnagyobb márkák kollekcióiból!


Forrás: grazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában