Magassarkú szandálban kényelmesen

Magassarkú szandálban kényelmesen

2020. június 18. 20:00:00

A szandálok a nyári szettek elengedhetetlen kiegészítői. Mutatunk három fazont, ami kényelmes és elegáns választás is egyszerre.

1. Éksarok

Az éksarkú vagy más néven telitalpú szandálok nyáron igazán jó megoldást jelentenek. Ha lecserélnénk a lapos cipőnket, szandálunkat, akkor mindenképp ezzel kezdjünk, hiszen ez a szakértők szerint is a legkényelmesebb nyári lábbeli. A legnagyobb előnye, hogy első viseléskor sem okoz nagy fájdalmat a telitalpa miatt. Néhány darabnak az eleje még platformos is, ami még jobban eloszlatja a súlyt. Vásárláskor vedd figyelembe, hogy a sarok ugyanolyan széles-e, mint az orr rész, ha igen akkor egy igazi kényelmes darabra találtál. Azonban ha keskenyebb, akkor lehetséges, hogy nem ez lesz a befutó darab. Így az esetleges kellemetlenség maximum a lábujjak környékén jöhet elő, ezért fontos a fokozatosság.


2. Kockasarok

Ha még kezdő vagy a magassarkú cipők világában, akkor ez is jó első darab lehet számodra. Válassz olyat, ami megfelelően tartja a bokádat és kockasarka van. Az alacsony sarok jó tartást és elegáns megjelenést biztosít, ugyanakkor kényelmes is, mert a kocka formájú saroknak köszönhetően egyenletesen oszlik el a súly. Ha egy ilyen szandál mellett döntesz, nem kell aggódnod, hogy elsőre túl magasat választasz magadnak. Egy kocka sarkú szandállal szinte lehetetlenség mellényúlni.


3. Középmagas sarok

Ez abszolút a legelegánsabb sarok méret, körülbelül 5-7 centiméteres, ami nem túl magas, viszont már nem is sorolható az alacsony kategóriába. Kényelmesek és a nyári ruhákat is nagyon csinossá teszik. A kezdők számára ez lehet a harmadik szint a kockasarok és az éksarok után. Ha nem szeretnénk feláldozni a kényelmet a stílus érdekében, akkor ne válasszunk olyan magassarkú cipőt, ami az első részén nagyon keskeny. Ez ugyanis nagyon összenyomja a lábujjakat, ami okozhat némi fájdalmat.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában