Ez a cipő lehet az idei nyár egyik legmeghatározóbb darabja?

Ez a cipő lehet az idei nyár egyik legmeghatározóbb darabja?

2020. május 08. 20:00:00

Katy Perry kollekciójának egyik legújabb darabja egy átlátszó, csillámos balerina cipő, ami olyan mint ha egy igazi tündérmeséből lenne.

Katy Perry cipői talán különleges sarkukról lettek ennyire ismertek, bár a márka sok cipőjének a kialakítása is eléggé extrémnek mondható. Több érdekes cipője is volt már, mint például a pár héttel ez előtt bemutatott strasszos papucs vagy ez az igazán elegáns szandál, ami bármely eseményen megállja a helyét.

Nagy népszerűségnek örvendenek az átlátszó lábbelik már 1 - 2 éve, így abszolút befutó lehet ez a darab is. Már szinte mindenféle cipőnek van átlátszó verziója legyen az csizma, magassarkú cipő vagy lapos talpú sportcipő. Idén nyáron a kollekciót egyértelműen a csillogás jellemzi legyenek azok strasszok vagy csillogó anyagból készült cipők. Így készült el a legújabb balerina és egy magassarkú szintén csillogós papucs is.


Követői és rajongói nagyon örülnek, hogy Katy ilyen dologba fogott bele és az eladási számok is azt mutatják, hogy tetszik az embereknek ez a márka. Az egyik legtöbbet eladott cipő egy ananász kinézetű magassarkú volt. Úgy tűnik ezért bolondulnak leginkább az énekesnő vásárlói. Nem mindennapi táskák is vannak kollekciójában, így nem meglepő, hogy az ananász cipőhöz illő táska is elkészült, hogy teljes legyen a szett.

A másik nagy számokat produkáló darab, pedig nem más mint egy szandál vagyis ma már többes számban beszélhetünk róla, mert az embereknek annyira tetszett, hogy ma már több változat is van belőle.

Szandálok, táskák és több cipő a galériában megtalálható. Ne hagyjátok ki!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában