Itt a Converse 2020-as kollekciója!

Itt a Converse 2020-as kollekciója!

2020. július 17. 22:44:11

A sneakerek már régóta többet jelentenek, mint egy tornacipő, valójában vagány kiegészítők. Az idei Converse-kollekció pedig egyenesen földöntúli.

A sneakerek már régóta többet jelentenek, mint egy sima tornacipő. Az elmúlt években szép lassan beépült az alap ruhatárunkba, ami nem is csoda, hiszen nemcsak kényelmes, de bármilyen szetthez hordva vagánysággal fűszerezi a megjelenésünket.


Kép: savoirflair.com

Nem csoda hát, hogy a tornacipők is minden évben új kollekcióval bővülnek, a legnagyobb gyártók pedig újabb és újabb trendeket diktálnak. A legnagyobb tornacipő márka, a Converse, idén is igazán kreatív darabokkal rukkolt elő.

A Converse 2020-as Twisted Resort kollekciója sivatagi színekkel és meghökkentő, földönkívüli elemekkel mutatkozott be. Nemcsak színekben és motívumokban, de formában is újított a Converse. A creeperek (magasított talpú, azaz platform tornacipők) új generációját hozta el új Run Star Hike formájában.A Run Star Hike modell két korábbi ikonikus Converse cipő ötvözeteként született meg: felső, vászon részét a Chuck Taylor, meghökkentő talpa pedig az EVA modellekből került át. Az így kreált Run Star Hike még nagyobb kényelmet biztosít egész nap, ugyanakkor kellően vagány és extra megjelenést ad bármilyen ruhához.

Bár az új kollekció grafikái első ránézésre a természetfelettit és a földönkívülieket idézi, a cég elmondása szerint valójában a szabadkőműves fesztiválok és a sivatag ötletessége inspirálta. A hatás fokozása érdekében még egy spirituális csakra motívum is rákerült a cipők nyelvére… a nem csak térbeli kalandozásokhoz.


A Twisted resort július 9-től rendelhető a converse.com webshopjában, illetve a kiemelt üzletekben is megtalálható.

Forrás: vogue.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában