Az örök nyári darab: overál

Az örök nyári darab: overál

2020. június 13. 15:45:00

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a különféle overálok. Nem is csoda, hiszen praktikus és kényelmes megoldás is egyben.

Nevezhetjük bárhogy: jumpsuit, kezeslábas, overál, kinek melyik tetszik, a lényeg, hogy idén nyáron is visszatérő darab lesz. Tényleg egy praktikus "joker" ruhadarabról beszélhetünk, hiszen nem kell egész reggel a ruhásszekrény előtt állni azon gondolkodva, hogy melyik nadrágot milyen felsővel párosítsuk össze, az overál tökéletes 2in1 megoldás. Habár régen ez is olyan volt, mint a farmernadrág. A munkásemberek hordták és még a megnevezése is egyszerűen csak munkásruha volt, amit többnyire farmer anyagból készítettek. Ma már ez nem így van, a kifutókon és a hétköznapi divatban is nagy szerepet kapott az elmúlt években. Leginkább tavasz végén és nyáron tér vissza évről évre ez a ruhadarab. Míg régen csak egy fajta létezett belőle, mára számtalan változata van. A kissé "retro" farmertől a sportoson át, egészen az elegánsabb darabokig találhatunk kezeslábasokat - és ezeknek természetesen a rövid változatát is.


Egy sok módon variálható ruhadarabról van szó, amit magassarkúval éppen olyan jól lehet hordani, mint sportcipővel. A cipőn kívül még egy jó kis dzsekivel és pár ékszerrel vagy övvel is fel lehet dobni, hogy ne legyen túl egyhangú az összhatás. Idén egyértelműen a katonai és a pilóta stílusú jumpsuitok a legtrendibbek, ezek is inkább neutrális színekben, mint a bézs és az olíva zöld.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában