Esőben is stílusosan

Esőben is stílusosan

2020. június 21. 10:00:00

Az idei nyárral egy jó adag eső is a nyakunkba zúdult, ebben a helyzetben pedig még nehezebb eldönteni, mit viseljen az ember.

A divatrajongók minden esetben arra törekednek, hogy stílusosan nézzenek ki. A nyári záporok idején ebben nagy segítség számukra az abszolút reformkorát élő esőkabát. Erre a tervezők is felfigyeltek, így az eső ellen igazán divatos darabokkal tudunk védekezni. Az állatmintástól kezdve deaz átlátszón át, a színes kabátokig mindenféle létezik már. Nem kell rettegni az esőkabát szó hallatán, hiszen manapság nem csak a régi kukazsák fazon van az üzletek polcain, ennél sokkal szebb és divatosabb darabokra bukkanhatunk, a high fashionben és a fast fashionben egyaránt.


A kabátok mellett még vízlepergető dzsekiket is találhatunk, elegáns, sportos vagy extrém stílusban, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Van olyan változat is, ami pár egyszerű mozdulattal táskává hajtogatható, ezért a szállítása is sokkal könnyebb és mindig kéznél lesz ha le szakadna az ég. Nézzünk meg 1- 1 kabátot az alacsonyabb, a közép és a drágább árkategóriából!

Sinsay: 3995 forint

Vízszintes, matróz csíkos vízlepergető dzseki.

H&M: 9290 forint

Kapucnis, sárga "klasszikus" esőkabát.

Next: 18499 forint

Kapucnis, áttetsző kígyóbőr mintás esőkabát.


A galériában megtalálható az idei szezonból még pár kabát.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában