David Beckham imádja felesége kozmetikumait, a barnítókrém a kedvence

David Beckham imádja felesége kozmetikumait, a barnítókrém a kedvence

2020. augusztus 24. 23:00:00

Az egykori sztárfocista nem csinál titkot belőle, hogy ad a külsejére.

Bár a hamarosan anyóssá váló Victoria Beckham elsősorban talán a ruhamárkájáról híres, a divatmogul kozmetikai termékeket is árul, melyeknek egyik legnagyobb rajongója férje, David Beckham, írja a Daily Mail.

Victoria Beckham egyik Instagram-élőjében beszélt arról, mennyire rajong férje a Victoria Beckham Beauty kozmetikai termékeiért, melyek közül többet napi rendszerességgel használ. A videóban Victoria egy szemkörnyékápolóról is beszél - ami 180 fontba, vagyis körülbelül 70 ezer forintba kerül-, férjének pedig épp egy újabb adagra van szüksége belőle.

David éppen most írt, hogy kifogyott a szérumból. Egyszerűen imádja. Viszek neki egyet.

Arról azonban, hogy az exfocista rendszeresen használja felesége barnítóját, Victoria üzlettársa, Sarah Creal beszélt korábban.

Nagy rajongója felesége kozmetikai márkájának, nemrég pedig az is kiderült róla, hogy sminket is használ.

A Daily Mail felelevenítette, hogy David Beckham az egyik tavalyi fotósorozatához nemcsak alapozó került a sztárra, a szeme vékonyan ki volt húzva egy fekete szemfestékkel. Beckham korábban már beszélt arról, hogy használja a felesége ajakírjait és hidratáló krémeit is, egy 2018-as interjúban pedig még ennél is továbbment:

Amikor ápolni akarom magam, mindig azzal kezdtem, hogy ellopom a feleségem termékeit. Tényleg.

Ugyanebben interjúban David Beckham arra is kitért, hogy több országban élt (Anglia, Spanyolország, USA) és mivel mindegyiknek más volt az időjárása, fokozottan ügyelnie kellett rá, hogy az eltérő éghajlat ne tegye tönkre a bőrét. Hogy mit tett meg ezért? Gátlástalanul garázdálkodott felesége szépségápolási termékei között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában