Billie Eilish olyat csinált, amit eddig még sosem: levetkőzött

Billie Eilish olyat csinált, amit eddig még sosem: levetkőzött

2020. május 29. 23:00:00

A bő három és fél perces videoklipben nem énekel, csak beszél, miközben szép lassan levetkőzik, majd a kisfilm végén elmerül egy fényes fekete folyadékban.

A 18 éves énekesnő úgy trónolt az amerikai slágerlisták élén, hogy ehhez egyszer sem kellett villantania, sem kihívóan öltözködnie. Épp ellenkezőleg, Billie Eilish sikerének egyik titka talán pont az lehet, hogy nem törődik azzal, hogy belesimuljon a popipar szőke énekesnői közé. 

A Youtube-csatornájára nemrég feltöltött videó nem egy dalához készült videoklip, hanem a turnéján vetített kisfilm, melyben arról beszél, hogy milyen sok elvárásnak kell megfelelnie ma egy nőnek. 

Néhány ember utálja, ahogy öltözködöm, néhánynak tetszik, 
Néhányan másokat akarnak megszégyeníteni, néhányan engem
De érzem, hogy nézel, és semmi sem marad észrevétlen

- mondja a Not My Responsibility (Nem az én felelősségem) című videójában.

Az énekesnő vetkőzése már csak azért is rendhagyónak számít, mert általában bő, nőiesnek éppen nem mondható ruhákban jár, amivel teljesen eltakarja alakját. Lenőtt, neonzöldre festett haja és hosszú körmei szinte már védjegyévé váltak. Eilisht sokan kritizálták rendhagyó stílusa miatt, pedig az énekesnő pont azért járt sportos, férfias ruhákban, hogy eltakarja a testét, amivel nem volt megelégedve, idézi fel az Insider

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában